SalesOnline Logo

SMG14005 SalesStore Banner Klantwaarde

Unique, Creyf’s en Technicum bieden uitzendmedewerkers gratis trainingen

usgUnique, Creyf’s en  Technicum, uitzendorganisaties van USG People, bieden flexmedewerkers gratis toegang tot een trainingsportaal.

Zij vinden het ontwikkelen van flexmedewerkers minstens zo belangrijk als de ontwikkeling van vast personeel. Om deze reden hebben de uitzendorganisaties de handen ineen geslagen. Door flexmedewerkers de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen, worden zij gemotiveerd en geïnspireerd en worden hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt vergroot.

In totaal worden er 57 trainingen aangeboden die op ieder moment en op elke locatie, geheel kosteloos gevolgd kunnen worden. Flexmedewerkers die hun training succesvol hebben volbracht krijgen een officieel certificaat. Het online trainingsportaal is praktijkgericht, waardoor cursisten de opgedane kennis direct tot uitvoering kunnen brengen. Het aanbod is zeer divers: van officetrainingen tot persoonlijke effectiviteit en social media. Iedere flexmedewerker kan een opleiding kiezen die bij zijn of haar werkveld en interesses past.

''Meer toegevoegde waarde'
Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: “Dat het ontwikkelen van medewerkers belangrijk is, staat buiten kijf. Maar wat ik om mij heen zie, is dat de ontwikkeling van flexmedewerkers soms een ondergeschoven kindje is. Dat is jammer, want zij zijn net zo belangrijk als vaste medewerkers. Met het aanbieden van gratis trainingen nemen wij onze rol als werkgever serieus en bieden wij meer toegevoegde waarde aan onze flexmedewerkers en opdrachtgevers. Iemand die met succes een opleiding heeft afgerond is gemotiveerd en zit boordevol inspiratie. Die mensen maken het verschil binnen een bedrijf.”