SalesOnline Logo

SMG14005 SalesStore Banner Klantwaarde

HR & Social Media

HR Social Media kleinSocial Media are here to stay! De wereld waarin wij werken wordt digitaler en  virtueler, en maakt dat we op een essentieel andere manier gaan communiceren, samenwerken en organiseren.

Het is aan HR om op deze ontwikkelingen actie te ondernemen, met voldoende oog voor mens én organisatie.  HR & Social Media beschrijft de impact van sociale media op organisaties. Zodra organisaties ‘iets’ met sociale media gaan doen, krijgen zij te maken met een organisatie- en gedragsverandering. HR speelt hierbij de belangrijke rol van gebruiker van sociale media, business partner en change agent. HR & Social Media is voor HR-professionals, managers, studenten en andere geïnteresseerden die zich willen verdiepen in hoe je met sociale media een organisatie kunt verrijken.

Het boek reikt handvatten aan als het gaat om waar te beginnen, hoe te implementeren en welke rol HR kan vervullen. Het uitgangspunt is de waaromvraag: waarom zet je organisatie sociale media in? De vele praktische voorbeelden over nut en toepasbaarheid, adviezen en tips maken het een onmisbaar naslagwerk, studieboek en inspiratiebron! Lees dit boek als je jouw organisatie tijdig in wilt laten spelen en aan wilt passen aan de veranderende omgeving die sociale media met zich meebrengt. Organisaties waarbij sociale media een geïntegreerd onderdeel van de werkzaamheden zijn, weten zich op een duurzame wijze te onderscheiden en maken het verschil.

Over de auteurs
Diana Russo is consultant en interim manager op het gebied van HR-vernieuwing en sociale innovatie binnen organisaties. Inge Beckers werkt als consultant HR-communicatie en interim projectmanager aan verander- en communicatietrajecten. Zij vonden elkaar via sociale media door hun gedeelde passie voor thema’s als HR-communicatie, internal branding en medewerkerengagement. Vanuit hun veelzijdige HR-ervaring ontwikkelden zij een heldere visie en bruikbare modellen die zij in dit boek als theoretisch kader gebruiken en handen en voeten geven door talrijke voorbeelden uit de praktijk.
Meer informatie of direct bestellen <http://vicinity.picsrv.net/3766/fc35624d2abeef69ff9d87ad17102f19/405657>