SalesOnline Logo

SMG14005 SalesStore Banner Klantwaarde

Blogs

 • Vendicum

  logo vendicumDe klanten van Vendicum willen een training, cursus, opleiding, workshop, lezing, seminar of congres.
  Met één ding gemeenschappelijk: beter netwerken en acquireren. Opdrachtgevers zetten Vendicum in omdat ze meer of betere opdrachten willen. Voor meer informatie: www.vendicum.nl

   

 • BoerCroon

  BCBoerCroon staat voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van consulting, corporate finance en management. Zij gelooft in oplossingen buiten de getreden paden. Vanuit het principe dat organisaties uniek en onderling afhankelijk zijn verbindt BoerCroon verschillende spelers met als uitgangspunt co-ondernemen. Dat doet zij met de inzet van 300 Business Creators. Voor meer informatie: www.boercroon.nl

   

 • Xcdes

  Logo XcdesXcdes richt zich op strategisch opleiden. Xcdes adviseert bedrijven hoe zij meer structuur kunnen aanbrengen in hun opleidingsbeleid en hoe ze opleidingen zo kunnen integreren met de dagelijkse praktijk, zodat het ook geborgd en opgevolgd wordt.  

  Xcdes ontwikkelt de competenties van verkoopmedewerkers (van call center medewerker tot key accountmanagers) en direct leidinggevenden. Daarnaast verzorgt Xcdes allerlei trainingen op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Meer informatie: www.xcdes.nl

   

 • Daniëlle de Jonge: salescoach/trainer

  danielel de jongeDaniëlle de Jonge is salescoach en salestrainer, spreker, auteur en ondernemer. Met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak helpt ze bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle prikkelt ondernemers en (sales)professionals om zich onderscheidend te profileren en zo klanten te werven en te behouden. In 2013 verscheen haar eerste boek ‘Verleid de Klant’.
   

 • Professional Capital

  PC Logo WEB 800x600Willem Verbeke & Maarten Colijn are the founders of Professional Capital: this is the fastest growing company (FD Gazelle 2010, 2011, 2012) in Sales and Account Management in Europe.

  Due to their proven track record, they are leading in the profession of Sales and Account Management in Europe. You can find the offices of Professional Capital throughout the whole of Europe. The head office is located in Rotterdam.

   

 • Tenderwise

  tenderwise logoTenderwise helpt bedrijven als het uwe bij het inschrijven op aanbestedingen. We leiden u door de formele regels heen zodat u weer kunt focussen op waar u goed in bent: verkopen. En omdat verkopen op papier nu eenmaal anders is dan een verkoopgesprek, staat Tenderwise u ook strategisch, tactisch en tekstueel bij in de vorm van een begeleiding of training van uw mensen. Een kansrijke inschrijving moet tenslotte niet alleen geaccepteerd worden, maar ook een goed aanbod hebben en overtuigen! Er is altijd een bedrijf dat de aanbesteding gegund krijgt, waarom zou uw bedrijf dat niet zijn?

 • Fujitsu

  fujitsuFujitsu is een wereldwijd leverancier van dynamische IT-infrastructuren, met 170.000 medewerkers die klanten in 70 landen lokaal ondersteunen.

  Fujitsu biedt een one stop shopping-aanbod van gestandaardiseerde Fujitsu-producten en -diensten voor desktop- en datacenteromgevingen. Op basis van de behoefte van de klant worden deze bouwstenen samengevoegd tot een bedrijfszekere IT-oplossing die pas als maatwerk, zich snel kan aanpassen aan een wisselende capaciteitsbehoefte en desgewenst ook door Fujitsu gemaneged wordt. 

 • TalentLens

  talentlensTalentLens heeft als doel een oplossing te bieden voor vraagstukken die spelen in de HR markt. Ons aanbod aan wetenschappelijk onderbouwde instrumenten hebben wij ondergebracht in Lenzen.

  Deze lenzen categoriseren de verschillende instrumenten naar doel en naar waar hetgeen een oplossing voor geboden wordt. Door Lenzen te combineren of los in te zetten, komt u tot uitgebreide beantwoording van uw HR vraagstuk. Iedere ingezette Lens zal een stukje van uw vraag beantwoorden. Voor meer informatie: www.talentlens.nl

   

 • Brunel

  brunelBrunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Legal, Finance, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie.

  Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 10.000 medewerkers. Brunel opereert vanuit een eigen internationaal netwerk met 97 kantoren in 34 landen. Brunel International NV is genoteerd aan Euronext Amsterdam NV en opgenomen in de Amsterdam Midkap Index (AMX).

 • Inzicht & Co

  inzcAls trainer, coach en sparringpartner ondersteunt Ellen van Dam mens, team en organisatie in het verkrijgen van inzicht in gedrag, communicatie, samenwerking en cultuurverandering. Ze werkt met het door haar ontwikkelde en op Transactionele Analyse gebaseerde Triple B principe aan het optimaliseren van verandering van gedrag en communicatie. Triple B staat voor Bewustwording, Bezinning & Beweging.
  Meer informatie: www.inzichtenco.nl

 • SalesTopics

  rsRob Snoeijen van SalesTopics / Accelerate your Sales!

  SalesTopics is een gedreven, ambitieus en vooral een creatief instituut die organisaties en (sales) professionals helpt in het verbeteren van hun commerciële rendement.
  Dat doen we door praktijkgerichte Sales Training, Sales Coaching, Sales Consultancy en Sales Inspiration, waarmee wij een aantoonbare bijdrage leveren aan het verbeteren van het bedrijfsresultaat.

  SalesTopics is opgericht door ‘Sales-Inspirator’ Rob Snoeijen die met zijn meer dan 25 jaar verkoop- en management ervaring een salesprofessional pur sang is. Rob is gecertificeerd trainer, coach, spreker, ondernemer en auteur van de bestsellers Verras de Klant, Knuffel de Klant en Verleid de Klant. Met veel enthousiasme weet hij zijn klanten te inspireren en motiveren om te veranderen. Met Succes als Resultaat. Meer informatie: www.salestopics.nl

   

 • The Brown Paper Company

  logo The Brown Paper CompanyThe Brown Paper Company voert sinds 1999 verbeterprojecten uit om organisaties beter te doen presteren.

  Dit doen ze in nauwe samenwerking met managers en medewerkers van de uitvoering. Samen met de opdrachtgever definiëren en optimaliseren zij het bestaande organisatie-DNA bestaande uit structurele en culturele elementen. The Brown Paper Company, met meer dan 45 op de methode getrainde professionals, gelooft dat 'rendement denken' echt werkt en laat zich ook afrekenen op basis van het behaalde resultaat. Ze blijven totdat het beoogde resultaat is behaald.