Ons team

Wie zijn wij?

Demi Houtveen

Social selling en SEO Consultant

Sinds kleins af aan vind ik het al leuk om teksten te schrijven, maar niet zomaar teksten. Teksten die boeien en teksten die mensen graag willen lezen. Daarnaast ben ik opgegroeid met social media en deze platformen hebben mij altijd geïnteresseerd. 

In juni 2021 heb ik mijn studie commerciële economie mogen afronden. Tijdens verschillende stages die ik had gelopen merkte ik dat mijn interesses vooral lagen bij social media marketing en het schrijven van SEO-teksten. Deze werkzaamheden heb ik al voor veel verschillende bedrijven mogen uitvoeren en dit doe ik nog steeds met veel plezier!

Bij SalesSpot heb ik het geluk dat ik deze twee dingen kan combineren! Ik ondersteun SalesSpot op het gebied van social selling, sales en SEO-activiteiten. Zo hou ik mij onder andere bezig met het schrijven van blogs en website teksten. Daarnaast maak ik voor verschillende bedrijven social media berichten.

Demi Houtveen

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie