Social selling

Leadopvolging

Van lead naar hoogwaardige afspraak met de leadopvolging van SalesSpot

Het binnenhalen van leads is natuurlijk geweldig, maar het werk is dan nog niet helemaal gedaan. De leadopvolging is minstens zo belangrijk. Wij hebben in ons eigen netwerk gemerkt dat het opvolgen van nieuwe en potentiële leads iets is waar veel ondernemers nauwelijks tijd voor hebben. Dit is natuurlijk hartstikke zonde. Als je deze leads niet opvolgt, laat je de een na de andere omzetkans liggen. 

Om ervoor te zorgen dat je geen lead meer mist, helpen wij je verder. 

Wij regelen hoogwaardige afspraken met interessante leads. Deze unieke dienst biedt dé aanvulling op de hedendaagse online leadgeneratie. Van geïnteresseerde online leads voor je winkel tot een aanvraag op de website voor jouw dienst of product, wij doen het allemaal!

Binnen één tot twee uur na binnenkomst van de lead, nemen wij telefonisch contact op om de behoeftes te bespreken. Op deze manier ontlasten wij de sales en hoef jij als ondernemer alleen nog maar met de lead om tafel voor een kop koffie. 

Wij bieden meerdere mogelijkheden waarin we snel en zonder vaste kosten contact opnemen, om zo interessante leads bij jouw bedrijf aan tafel te krijgen.

  • Wil jij van je leads hoogwaardige afspraken maken?
  • Minder tijd kwijt zijn aan het bellen van binnengekomen leads?
  • Binnen twee uur je leads opgepakt zien worden?

Maak dan snel een afspraak voor een gratis sparsessie en start met bellen. 

 

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie