Social selling

Social media

Het belang van zichtbaarheid op social media

Social media is meer dan alleen een manier om contact met je vrienden te onderhouden. Het is een ongekend krachtig marketinginstrument om je te verbinden met (potentiële) klanten. Het gaat verder dan alleen te vertellen wat je product of dienst inhoudt. 

Je kunt niet meer om de kracht van social media heen. Nieuwe platformen schieten als paddestoelen uit de grond en bijna iedereen is wel actief op één of meerdere kanalen. En dit geldt ook voor bedrijven. Via de verschillende platformen kun je gemakkelijk de juiste doelgroep vinden en van informatie voorzien. Op deze manier kun je zelfs de naamsbekendheid vergroten. Verhoog de interactie en bouw een band op met jouw publiek. Laat ze meedenken over een nieuw product of vraag hun feedback. Op deze manier verhoog je de interactie en gaan mensen actief (mee)denken aan jouw merk en/of producten. 

Om ervoor te zorgen dat jij relevante content naar buiten brengt die anders is dan je concurrent, helpen wij jou verder. Samen bepalen wij wie de doelgroep is en met welke tone-of-voice deze aangesproken moet worden. Ook is het belangrijk om in kaart te brengen wat jij je (potentiële) klant wilt gaan vertellen en met welke frequentie. Wil je elke week drie berichten plaatsen of één keer in de week een post waar meer werk in zit? Als laatste bepalen we op welke kanalen jouw doelgroep zich bevindt en op welke kanalen we dus actief moeten gaan worden.

  •  Aanwezigheid en zichtbaarheid op social media vergroten?
  • Actief worden of blijven op verschillende social mediakanalen?

Plan snel een gratis sparsessie in en start met winnnen op social media.

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.    

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie