Sales ondersteuning en support

Telefonische acquisitie

Haal zoveel mogelijk uit je telefonische acquisitie

Nieuwe klanten binnenhalen is voor elke organisatie van levensbelang. Zonder nieuwe klanten realiseer je minder verkopen en dit zorgt ervoor dat de omzet niet snel toeneemt. Het is natuurlijk belangrijk gebruik te blijven maken van je netwerk, social media en marketing. Naast deze onderdelen kun je ook gebruik maken van telefonische acquisitie. Wij hebben in ons netwerk gemerkt dat veel mensen telefonische acquisitie als een moeilijk en demotiverend proces ervaren. Het plegen van cold calls ofwel koude acquisitie kost een stuk meer energie, maar kan nog steeds enorm effectief zijn. Zonde dus om dit links te laten liggen. Zo laat je namelijk toch potentiële klanten liggen. 

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk uit je telefonische acquisitie haalt, helpen wij jou verder. Ondersteund door online en offline tools kunnen wij jouw organisatie voorzien van goede leads, die uit kunnen lopen tot bezoekafspraken. Wij kunnen je ondersteunen met het plegen van telefonische acquisitie, maar wij kunnen er ook voor zorgen dat een van onze Salestoppers deze taak op zich neemt. Samen met de goede sales van jullie organisatie zijn wij een compleet salesteam met maar één doel: zoveel mogelijk relevante leads binnenhalen!

  • Vind jij cold calls vervelend om te doen?
  • Wil jij meer halen uit je telefonische acquisitie, maar heb je hier geen tijd voor of geen zin in?

Ons team van professionals helpt je graag verder. Plan snel een gratis sparsessie in. 

SalesSpot is

Gericht op de juiste match

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de interim sales professional resultaat boekt. Voor ons is het verzorgen van de juiste match net zo belangrijk:

• wat heeft de organisatie nodig?
• wie past het beste waar?
• met welke kwaliteiten en competenties is de organisatie het meest verzekerd van resultaat?

Onze interim sales professionals voelen zich (mede) verantwoordelijk van het proces tot het resultaat bereikt is. Ze overtreffen daarbij graag de verwachtingen.

Referenties

SPOT - methode©

Situatie

Propositie

Optimalisatie

Transitie